Jumlah Paparan Halaman

Ahad, Mei 25, 2008

KINI DI BALAI SENI LUKIS NEGARA!

IDA SERI MENEMANI SAYA DI LAMAN SANTAI,ISTANA BUDAYA/BSLN . Kini Apabila Laman Santai, saya akan ke wakaf Istana Budaya, dahullunya diguna sebagai PANGGUNG LAMAN CEMPAKA. Kini setiap Sabtu dan Ahd saya diberi kebenaran untuk berkarya dan menjual karya saya di situ. Terima Kasih!
RIZQEEN yang asyik melukis. salah seorang anak murid saya yang baru. RIZQEEN ada bakat besar dalam dunia seni lukis suatu hari nanti. Leka belajar dan selalu buat 'homework'. Cikgu ucapkan selamat belajar dan berjaya!

PN.SHEEDA
ibu kepada RIZQEEN gembira melihat anaknya minat melukis. Tahniah Puan kerana menggalakkan anak Puan melukis dan belajar mendalaminya bukan mudah ketemu insan seoerti Puan dan Tuan


EN.FAUZI dan PN.SHEEDA berama RIZQEEN. Saya dengan t-shirt comel PEKOMIK. RIZQEEN baru sahaja selesai untuk kelas melakarnya. ibu bapa RIZQEEN benar0benar supportive. Galakan diberi sangat membanggakan.KELAS MELUKIS UNTUK ANAKA-ANAK. HANYA RM 20 SETIAP PENYERTAAN DAN SEGALANYA DISEDIAKAN. ABANG ARIS AZIZ,SANI SUDIN DAN NUR AZMI SEBAGAI PENDOKONG KELAS SENI SANTAI DI BALAI SENI LUKIS NEGARA, KUALA LUMPUR.
AYAHNDA SAYA, MOHD MOKHTAR@MOHTER MELAWAT RUANG GALERI KECIL YANG DIKENDALIKAN OLEH ARIS AZIZ,SANISUDIN,AMIRUDDIN DAN NUR AZMI.


AYAHNDA SAYA MOHD MOKHTAR
BERGAMBAR BERSAMA SANI SUDIN DI GALERI KECIL KAMI,BALAI SENI LUKIS NEGARA KL (BSLN).


BERSANTAI SAMBIL MENIKMATI TEH DAN KOPI. ARIS AZIZ DAN ISTERI (BAJU BIRU),SANI SUDIN,MEOR,SAMOZA (SABRI MOHD ZIN) DAN NUR AZMI DI LAMAN SENI SANTAI BSLN.
ABE,EROL DAN SEORANG TEMAN DARI BALAI SENI LUKISNEGARA MEMBELI BUKU KOMIK TERBARU SAYA TERBITAN PTS MILLINEA, "LILI,LULU,LALA'. SIRI PERTAMANYA AKAN MENEMUI PEMINTA KOMIK PADA AWAL BULAN JUN INI. NANTIKAN!! note: mereka adalah pembeli terawal dimulai oleh Erol sebagai pembeli pertama komik tersebut.Ulasan berkenaannya akan diisi di dalam entry yang akan datang.

Tiada ulasan: