Jumlah Paparan Halaman

Rabu, Jun 28, 2006

Jumper lagi di Balai Seni Lukis Negara!!!


Ya! ketemu semua dengan Nur Azmi bersama Sagu.Sila baca sampai habis post ni!!















gambor ni bersama former superstar..Ramzahurin Noutwill.sekarang guna nama Ram Julie. Pernah popular dengan majalah Humor dan menganggotai Gila-Gila Group. Sekarang giat balik bekarya...the return of Ram... Selalu ada di Balai sekarang ni.

















ini gambor bersama Nuriazam Ismail..ala..Nuri dulu buat mag. UMBRA.kartunis dan pemuzik yang saya hormati.hail! Nuri hail! gambar dirakam semasa SABTUday pertama Mei 2006

Ha..ha..pelukis/penulis/kartunis muda Nur Azmi akan menemui peminat semua
pada SABTUday pertama (1 Julai 2006) di Balai seni Lukis Negara. kali ini bersama kartunis Sagu.Mereka berdua akan bersekongkol untuk slot melukis karikatur (caricature) siapa saja yang nak buat caricature dengan harga istemewa dan autograf (boley bergambar sekali) jangan ketinggalan SABTUday Julai 2006.


5 ulasan:

~~~NaJWiN~~~ berkata...

ishh ishh bz bebenor budak sorang nih,,,

imanlow berkata...

Azmi... anak aku esok mesti suka buat artwork !! terima kasih bagi semangat kat aku selamani dan walaupun kau sebok, hidupkanlah terus blog ko nih sampai kiamat nanti....moga boleh buat bahan bukti yang ko pun menyayangi semua manusia dan kalau aku nak ke syurga nanti kita buat gerai sama-sama yek?...

Lis berkata...

Untung sungguh azmi dapat berjumpa dengan ram julie tu.Siapakah julie?Sungguh indah namanya..tak seperti 'semprit','peset' mahupun 'penyek'
ku ingin sangat bertemu dengan kartunis karikatur yg sangat disegani itu 'Ram
Julie'!!
Bolehkah azmi membuta impian ku terlaksana..
E-mail ku alisawyn@yahoo.com.sg
Maaf kalau terkasar bahasa...Ku cuma tengah frust sekarang..

Tanpa Nama berkata...

That's a great story. Waiting for more. numark office chairs Purchase personal email addresses for advertising Forex online software trading18521285 Free fax to email service Didrex no process fee free shipping face sitting ass worship blood pressure drugs sexual activity Cosmetic surgery singapore october luxury cruises normal blood pressure at 56

Tanpa Nama berkata...

Very nice site! »